Електронні адреси бібліотеки: gmail biblioteka.cnu@gmail.comemail biblioteka.cnu@ukr.netemail 1 biblioteka@cdu.edu.ua      Соціальні мережі бібліотеки: instagram Instagramfacbook Facebooktelegram Telegram

Шаблоны Joomla здесь

Благодійна акція «Допоможімо українській армії»

   З нагоди Дня благодійництва, яке відзначається щорічно у другу неділю грудня долучилася й наукова бібліотека ім. М. Максимовича. Працівниками нашої бібліотеки було зібрано «вітамінний набір»: родзинки, горіхи, мед, сухофрукти, яблука, часник хрін, гірчицю, а також домашню консервацію, варення, приправи, каву, чай, домашню випічку, печиво, цукерки та теплі речі.
   Підтримали нашу бібліотеку у цій шляхетній справі і студенти першого курсу ННІ педагогічної освіти, соціальної роботи і мистецтва на чолі з їх куратором Оксаною Анатоліївною Коваленко. Ними було виготовлено синьо-жовті патріотичні браслети. Зібрана допомога організовано буде доставлена до бійців, які відстоюють честь і незалежність на Східних рубежах України через благодійний фонд «Час надії», директором якого є Лора Федорівна Когут.
    Ми вдячні бійцям за їх мужність і героїзм.
    Ми віримо у вас, наші захисники! Ми віримо в перемогу!
    Слава Україні! Героям слава!

    

  • 01
  • 02
  • 03
  • 04
  • 05
Перегляди: 2180

ScopusWOSSDESPLzbMATHWARSEBEIEASPBDJTeamIOPScienceJstoreOECDWileySTATISTAICUINCOSIUSIAZ

Наша адреса: 18031, м. Черкаси, вул. Університетська, 22

Телефон: (0472) 35-52-29, (0472) 37-30-92

Електронна пошта: biblioteka.cnu@gmail.com, biblioteka.cnu@ukr.net, biblioteka@cdu.edu.ua