Електронні адреси бібліотеки: gmail biblioteka.cnu@gmail.comemail biblioteka.cnu@ukr.netemail 1 biblioteka@cdu.edu.ua      Соціальні мережі бібліотеки: instagram Instagramfacbook Facebooktelegram Telegram

Інформаційний бюлетень нових надходжень "Книжкова скарбниця"

2020 02 10 13 24 10 01

Наукова бібліотека університету пропонує нашим користувачам видання, метою якого є оперативне поінформування читачів про нові надходження літератури до нашої бібліотеки за два-три місяці поточного року.

Слід мати на увазі, що до бюлетеня входять лише ті видання, які вже пройшли відповідну науково-технічну обробку, уведені як в традиційні, так і електронні каталоги і вже сьогодні пропонуються до послуг читачів.

В даному бюлетені вміщено повний бібліографічний опис нових видань, проінформовано про кількість примірників та місцезнаходження документу в структурних підрозділах відділу обслуговування бібліотеки. Поряд з цим подано й стислі анотації (мовою видання), які допоможуть користувачам краще зорієнтуватися у змісті книги.

Нові надходження літератури до бібліотеки згруповано за галузевим принципом: «Природничі та медичні науки», «Фізико-математичні та хімічні науки», «Соціально-політичні та історичні науки», «Економічні науки», «Юридичні науки», «Психолого-педагогічні науки», «Філологічні науки», «Мистецтво», «Філософські науки та релігієзнавство», «Бібліографічні посібники», тощо. У структурних частинах збірника документи подано в алфавітному порядку. Вся інформація скомпонована згідно з чинними вимогами бібліотечно-бібліографічної класифікації.

Перегляди: 9280

ScopusWOSSDESPLzbMATHWARSEBEIEASPBDJTeamIOPScienceJstoreOECDWileySTATISTAICUINCOSIUSIAZ

Наша адреса: 18031, м. Черкаси, вул. Університетська, 22

Телефон: (0472) 35-52-29, (0472) 37-30-92

Електронна пошта: biblioteka.cnu@gmail.com, biblioteka.cnu@ukr.net, biblioteka@cdu.edu.ua