Електронні адреси бібліотеки: gmail biblioteka.cnu@gmail.comemail biblioteka.cnu@ukr.netemail 1 biblioteka@cdu.edu.ua      Соціальні мережі бібліотеки: instagram Instagramfacbook Facebooktelegram Telegram

Шаблоны Joomla здесь

Гості з Золотоніщини

5 жовтня у Всесвітній день учителя до нашої книгозбірні завітали педагоги з Золотоніського центру професійного розвитку педагогічних працівників на чолі з його директоркою Наталією Строкань, а також заступники директорів з навчально-виховної роботи освітніх закладів  Золотоніської територіальної громади.

Присутні провели у нашій бібліотеці виїзний семінар, на якому поділились своїм педагогічним досвідом. Гості ознайомилися з об’єктами монументального мистецтва біля приміщення бібліотеки та оглянули експозицію Музею історії університетської книги. Екскурсію провів директор наукової бібліотеки ім. М. Максимовича Григорій Голиш. Відвідувачі щиросердно подякували Григорію Михайловичу  за дуже змістовну та пізнавальну екскурсію.

Вони зробили запис у книзі відгуків, відзначивши, зокрема, таке: «Ми щиро дякуємо колективу наукової бібліотеки, адже ви –справжні майстри своєї справи, невечерпне джерело мудрості та приклад  для наслідування. Зичимо Вам нових звершень і сподіваємось  на нові зустрічі під мирним небом України».

Перегляди: 178

ScopusWOSSDESPLzbMATHWARSEBEIEASPBDJTeamIOPScienceJstoreOECDWileySTATISTAICUINCOSIUSIAZ

Наша адреса: 18031, м. Черкаси, вул. Університетська, 22

Телефон: (0472) 35-52-29, (0472) 37-30-92

Електронна пошта: biblioteka.cnu@gmail.com, biblioteka.cnu@ukr.net, biblioteka@cdu.edu.ua