Електронні адреси бібліотеки: gmail biblioteka.cnu@gmail.comemail biblioteka.cnu@ukr.netemail 1 biblioteka@cdu.edu.ua      Соціальні мережі бібліотеки: instagram Instagramfacbook Facebooktelegram Telegram

Гості нашої книгозбірні

7 березня до нашої книгозбірні завітала група слухачів Університету третього  віку на чолі з завідувачкою  відділення Черкаського територіального центру надання соціальних послуг Мариною Вергун. Гості ознайомились з роботою усіх відділів наукової бібліотеки, оглянули  об’єкти монументального мистецтва біля приміщення бібліотеки та експозицію Музею університетської книги. Екскурсію провів директор наукової бібліотеки Григорій Голиш.

Відвідувачі щиросердно подякували Григорію Михайловичу за дуже цікаву, змістовну та пізнавальну екскурсію Музеєм історії університетської книги. Вони зазначили, що дізнались багато цікавого й пізнавального про книгу та її історію.

Заслужений журналіст України, письменник, почесний краєзнавець України Феофан Білецький подарував нам свої найсвіжіші видання. Також кілька книг з екології подарувала доцентка Світлана Бєляєва.

photo 2024 03 08 14 22 10    photo 2024 03 08 14 22 11

 

Колектив наукової бібліотеки щиро вдячний нашим дарувальникам за книги. Тож запрошуємо наших користувачів  до ознайомлення з ними!

Перегляди: 153

ScopusWOSSDESPLzbMATHWARSEBEIEASPBDJTeamIOPScienceJstoreOECDWileySTATISTAICUINCOSIUSIAZ

Наша адреса: 18031, м. Черкаси, вул. Університетська, 22

Телефон: (0472) 35-52-29, (0472) 37-30-92

Електронна пошта: biblioteka.cnu@gmail.com, biblioteka.cnu@ukr.net, biblioteka@cdu.edu.ua