Електронні адреси бібліотеки: gmail biblioteka.cnu@gmail.comemail biblioteka.cnu@ukr.netemail 1 biblioteka@cdu.edu.ua      Соціальні мережі бібліотеки: instagram Instagramfacbook Facebooktelegram Telegram

Шаблоны Joomla 3 тут

Підписано угоду про співпрацю

Наша університетська книгозбірня продовжує розширювати свої зовнішні зв’язки, вступаючи в корпоративну співпрацю з вишівськими бібліотеками України. Про це засвідчила й важлива подія передодня професійного свята – Всеукраїнського дня бібліотек. До нас завітали майже в повному складі співробітники бібліотеки Університету Григорія Сковороди в Переяславі. Вони ознайомилися з роботою нашої книгозбірні, з великою зацікавленістю оглянули експозицію Музею історії університетської книги та залишили захопливий відгук у книзі для почесних гостей. У режимі вільного спілкування між колегами відбувся й обмін досвідом роботи. Гостей, зокрема, зацікавив алгоритм створення записів у електронному каталозі та організація наукової діяльності й вебометрії в нашій бібліотеці. Своєю чергою вони розповіли про свої здобутки в галузі використання електронних ресурсів та культурно-просвітницької роботи.

photo 2023 10 02 15 26 59

В ході цього візиту переяславців було підписано угоду про співпрацю між колективами двох книгозбірень. Метою цієї угоди визначено «об’єднання зусиль та досвіду Сторін для розвитку інтелектуальних, інформаційних, аналітичних, дослідницьких, культурних зусиль… задля підтримки освітньо-наукового процесу». Цей документ про співпрацю підписали директорка бібліотеки Університету Григорія Сковороди, заслужена працівниця культури України Ольга Іванівна Шкира та директор НБ ім. М. Максимовича Григорій Михайлович Голиш.

Уже зроблено й перші кроки з реалізації названої угоди: безоплатно, в порядку обміну документами, наша книгозбірня отримала від Університету Григорія Сковороди 55 примірників цінної наукової та навчальної літератури на загальну суму 4,5 тис. грн. Нове поповнення репрезентоване книгами з економіки, педагогіки, суспільних дисциплін тощо.

Григорій Голиш, директор наукової

бібліотеки імені Михайла Максимовича

Перегляди: 147

ScopusWOSSDESPLzbMATHWARSEBEIEASPBDJTeamIOPScienceJstoreOECDWileySTATISTAICUINCOSIUSIAZ

Наша адреса: 18031, м. Черкаси, вул. Університетська, 22

Телефон: (0472) 35-52-29, (0472) 37-30-92

Електронна пошта: biblioteka.cnu@gmail.com, biblioteka.cnu@ukr.net, biblioteka@cdu.edu.ua