Електронні адреси бібліотеки: gmail biblioteka.cnu@gmail.comemail biblioteka.cnu@ukr.netemail 1 biblioteka@cdu.edu.ua      Соціальні мережі бібліотеки: instagram Instagramfacbook Facebooktelegram Telegram

Joomla модули на http://joomla3x.ru и компоненты.

Діти-це наше майбутнє

   Діти повинні жити в спокої та мирі, розвиватись задля майбутнього України та світу. Проте російська збройна агресія проти, яка триває з 2014 р. поставила під загрозу саме виживання українських дітей та їхній добробут. Щороку 1 червня у світі відзначається Міжнародний День захисту дітей. А в Україні 4 червня вшановують пам’ять дітей, жертв російської агресії.

   Загарбники вбивають дітей не лише наосліп, але й цілеспрямовано. Так 27 жовтня 2023 р. ворожі солдати розстріляли 9 мирних мешканців в окупованому місті Волноваха, серед них було двоє дітей.

   Через безперервні ракетні атаки проти українських міст діти продовжують гинути.

   За статистикою офісу Генерального прокурора України, росіяни вбили щонайменше 548 дітей. Ці дані не враховують більшості жертв в Маріуполі, Волновасі та на інших тимчасово окупованих територіях, де поки неможливо провести розслідування російських воєнних злочинів і підрахунок загиблих.

   Окупанти викрадають українських дітей, вивозять на свою територію як трофеї для вирішення власних демографічних проблем. З початком повномасштабної війни 24 лютого 2022 р. кіднепінг став систематичною політикою РФ, частиною її геноцидної кампанії. Російська федерація сама визнала що силоміць вивезла на свою територію до 700 тисяч дітей. Мета проста – спустошити українську територію, позбавивши її майбутнього, перетворити українських дітей на росіян, користуючись їхньою вразливістю.

      діти 2                          діти 3                   діти 5

 

   Єдиний шанс забезпечити добробут і безпеку українських дітей – це перемогти російського агресора. Українці повинні продовжувати боротьбу з агресором заради майбутнього власних дітей. Світ повинен докласти всі можливі та неможливі зусилля, щоб допомогти Силам оборони України, які б’ються з ворогом заради захисту нових поколінь. І разом з цивілізованим світом ми маємо притягти до відповідальності російських злочинців, які воюють з дітьми.

діти

Перегляди: 215

ScopusWOSSDESPLzbMATHWARSEBEIEASPBDJTeamIOPScienceJstoreOECDWileySTATISTAICUINCOSIUSIAZ

Наша адреса: 18031, м. Черкаси, вул. Університетська, 22

Телефон: (0472) 35-52-29, (0472) 37-30-92

Електронна пошта: biblioteka.cnu@gmail.com, biblioteka.cnu@ukr.net, biblioteka@cdu.edu.ua