Електронні адреси бібліотеки: gmail biblioteka.cnu@gmail.comemail biblioteka.cnu@ukr.netemail 1 biblioteka@cdu.edu.ua      Соціальні мережі бібліотеки: instagram Instagramfacbook Facebooktelegram Telegram

nachodki.ru интернет-магазин

Акули пера й ефіру

 

    День журналіста щорічно відзначається в Україні 6 червня - в день прийняття Спілки журналістів України в 1992 р. до Міжнародної федерації журналістів. Відповідний Указ Президента України № 251/94 був підписаний 30 років тому(25 травня 1994 р.)

 Це не тільки професійне свято працівників засобів масової інформації, а й загальнонародне, тому що важко уявити сучасне суспільство без інформації, засобів її передачі, професійного погляду на події та факти нашого життя.

   Під час повномасштабної війни росії проти України журналісти стали однією з мішеней російських військ.

  З нагоди свята від Голови правління Черкаської обласної організації спілки журналстів Тетяни Калиновської за вагомий особистий внесок у розвиток інформаційної сфери Черкащини, збереження професійних традицій було нагороджено члена секретаріату Черкаської обласної організації НСЖУ, директора наукової бібліотеки ім. М. Максимовича ЧНУ ім. Б. Хмельницького Григорія Голиша.

123    Колектив нашої книгозбірні щиросердно вітає Вас Григорію Михайловичу з нагородою, бажає нев’янучої творчої енергії, нових злетів, небайдужих читачів і процвітання Ваших видань. Натхнення, добрих новин та миру!

З Днем журналіста України!

Перегляди: 73

ScopusWOSSDESPLzbMATHWARSEBEIEASPBDJTeamIOPScienceJstoreOECDWileySTATISTAICUINCOSIUSIAZ

Наша адреса: 18031, м. Черкаси, вул. Університетська, 22

Телефон: (0472) 35-52-29, (0472) 37-30-92

Електронна пошта: biblioteka.cnu@gmail.com, biblioteka.cnu@ukr.net, biblioteka@cdu.edu.ua