Електронні адреси бібліотеки: gmail biblioteka.cnu@gmail.comemail biblioteka.cnu@ukr.netemail 1 biblioteka@cdu.edu.ua      Соціальні мережі бібліотеки: instagram Instagramfacbook Facebooktelegram Telegram

Бесплатные шаблоны Joomla

Щедра дарувальниця

«Я живу, коли пишу. Навіть коли не хочеться, все одно сідаю і пишу хоча б три абзаци. Маю тверду установку - якщо я щось почала, то маю довести до кінця. Всі мої книги побудовані на людях та подіях, які були в моєму житті. На людях у яких я вчилася і бачила, як їх душі світяться, навіть коли вони помирають. Мої книги це переказ подій. У кожній з них є містична людина чи істота, відчайдушні вчинки, героїзм та любов”

                                                                                           Тетяна Брукс

       11 червня зі щедрим авторським дарунком до нашої книгозбірні завітала українська письменниця родом із м. Чугуєва, що на Харківщині – Тетяна Брукс. Вона має сина, двох онуків і мріє про мир в Україні. За фахом – педагог і психолог. Працювала вихователем дитсадка, методистом, захоплювалася кінологією. 2005 року познайомилася з американським громадянином і невдовзі, ставши його дружиною, переїхала до США (м. Анкоридж). Саме ця подія й лягла в основу її першого роману «Бережіть янголів своїх». Вона є членом американських організацій «Alaska Writers Guild» та «49 Writers», лауреатом конкурсу, оголошеного з нагоди сторіччя Анкориджа.

     Пані Тетяна розповіла бібліотекарям про свій шлях жінки, яка поїхала з Батьківщини на Аляску з коханим чоловіком, про становлення її як письменниці. Багато уваги було приділено книзі «Переможець», котра є болісною для авторки. Вона про людину, що хворіє на рак і присвячена книга подрузі пані Тетяни, яка відійшла в інший світ.

     Серед подарованої літератури – незвичайний детектив «Ожеледиця», у якому особисті проблеми кожного героя переплітаються з глобальними подіями навколишньої дійсності. Ожеледь на дорогах, ожеледь у душах, ожеледь у серцях…Книга-розмальовка «Інша», у якій зображені короткі історії, які наштовхують пірнути в глибини своїх думок, легкі ілюстрації дають змогу відчути себе художницею та дарують крила для творчого польоту. Збірка оповідань «Хеппі-енд», яка за змістом і задумом різна. Герої творів так чи інакше стають «хеппі» та ін.

   Зараз пані Тетяна живе в Україні, на Черкащині (с. Нечаївка). Їй, як і усім українцям, болить війна, вона допомагає волонтерам та планує писати нову книгу.

    Нашій книгозбірні гостя подарувала понад 20 примірників книг.

photo 2024 06 11 14 05 46

   Колектив наукової бібліотеки уклінно вдячний нашій дарувальниці за такий щедрий дарунок, бажає авторці творчої наснаги, добра, миру, зичимо аби праця завжди була корисною й потрібною, а успіхи – вагомими і переконливими! А наших користувачів запрошуємо до ознайомлення з цими цікавими виданнями.

photo 2024 06 11 14 05 32

Перегляди: 215

ScopusWOSSDESPLzbMATHWARSEBEIEASPBDJTeamIOPScienceJstoreOECDWileySTATISTAICUINCOSIUSIAZ

Наша адреса: 18031, м. Черкаси, вул. Університетська, 22

Телефон: (0472) 35-52-29, (0472) 37-30-92

Електронна пошта: biblioteka.cnu@gmail.com, biblioteka.cnu@ukr.net, biblioteka@cdu.edu.ua