Електронні адреси бібліотеки: gmail biblioteka.cnu@gmail.comemail biblioteka.cnu@ukr.netemail 1 biblioteka@cdu.edu.ua      Соціальні мережі бібліотеки: instagram Instagramfacbook Facebooktelegram Telegram

Интернет-магазин nachodki.ru

Дарунок від В'ячеслава Борисова

  Нещодавно до нашої книгозбірні надійшли цінні книжкові дарунки від доктора юридичних наук, професора, члена-кореспондента АПрНУ, радника при дирекції Науково-дослідного інституту вивчення проблем злочинності ім. академіка В. В. Сташиса НАПрН України, почесного директора Інституту, дійсного члена (академік) НАПрН України – В'ячеслава Івановича Борисова.      

  Це біобіліографічний покажчик ученого-правознавця В'ячеслава Борисова до 80-річчя від дня народження та 50-річчя науково-педагогічної і громадської діяльності; колективна монографія «Сучасний вимір кримінального права», яку підготували  колеги, друзі та учні В'ячеслава Борисова у форматі LiberAmicorum. У виданні надано характеристику особливостей взаємодії між академіком, його колегами, друзями та учнями, опубліковано біографію, список його публікацій, перелік учнів, що формують наукову школу кримінального права, а також окремі ілюстрації та авторське видання «Вибрані твори» (книга 2), яке включає твори відомого фахівця в галузі кримінального права. До збірки увійшли наукові праці, присвячені питанням політики у сфері боротьби зі злочинністю, формування сучасної доктрини кримінального права, складу кримінального правопорушення, потерпілого від злочину, наукового супроводження боротьби з інфекційною хворобою COVID-19 тощо.

1photo 2024 07 03 11 25 07

  Колектив наукової бібліотеки ім. М. Максимовича висловлює щиросердну вдячність В'ячеславу Івановичу. Подаровані видання стануть цінним поповненням фондів нашої бібліотеки. Тож просимо наших шановних користувачів до ознайомлення з ними.

Перегляди: 45

ScopusWOSSDESPLzbMATHWARSEBEIEASPBDJTeamIOPScienceJstoreOECDWileySTATISTAICUINCOSIUSIAZ

Наша адреса: 18031, м. Черкаси, вул. Університетська, 22

Телефон: (0472) 35-52-29, (0472) 37-30-92

Електронна пошта: biblioteka.cnu@gmail.com, biblioteka.cnu@ukr.net, biblioteka@cdu.edu.ua