Електронні адреси бібліотеки: gmail biblioteka.cnu@gmail.comemail biblioteka.cnu@ukr.netemail 1 biblioteka@cdu.edu.ua      Соціальні мережі бібліотеки: instagram Instagramfacbook Facebooktelegram Telegram

Joomla модули на http://joomla3x.ru и компоненты.

Дарунок від Василя Сидорова

Цими днями до нашої бібліотеки з книжковим дарунком «Вивільнення та концентрація відновлюваної енергії (сонячні концентратори, лазерні концентратори внутрішньої енергії)  завітав  український інженер, науковець, кандидат технічних наук, винахідник, перекладач, публіцист Василь Іванович Сидоров. Його авторське наукове видання присвячене питанням сталого виробництва екологічно чистої енергії і структурно складається з двох взаємодоповнюючих частин. Висвітлюються принципи роботи та характеристики рефракційних та дзеркальних сонячних концентраторів у вигляді звичайних сонячних лінз.

Колектив нашої книгозбірні висловлює глибокі слова вдячності  Василю Івановичу за щедрий дарунок, бажає міцного здоров’я, творчого натхнення, життєвої енергії, нових досягнень і щедрих ужинків на науковій ниві. А наших  читачів запрошуємо до ознайомлення з ним.

Перегляди: 16

ScopusWOSSDESPLzbMATHWARSEBEIEASPBDJTeamIOPScienceJstoreOECDWileySTATISTAICUINCOSIUSIAZ

Наша адреса: 18031, м. Черкаси, вул. Університетська, 22

Телефон: (0472) 35-52-29, (0472) 37-30-92

Електронна пошта: biblioteka.cnu@gmail.com, biblioteka.cnu@ukr.net, biblioteka@cdu.edu.ua