Електронні адреси бібліотеки: gmail biblioteka.cnu@gmail.comemail biblioteka.cnu@ukr.netemail 1 biblioteka@cdu.edu.ua      Соціальні мережі бібліотеки: instagram Instagramfacbook Facebooktelegram Telegram

Книжкові дарунки від Наталії Степанової

Нещодавно наша книгозбірня поповнилась цінними дарами з власної бібліотеки доцентки ННІ педагогічної освіти, соціальної роботи і мистецтва нашого вишу  Степанової  Наталії Михайлівни.

Серед подарованої літератури: посібник для вчителя «Історія Голокосту: освіта та пам’ять» –  матеріали, які стали частиною освітніх заходів проєкту «Захист  та меморіалізація місць масових поховань євреїв України періоду Другої світової війни»; реферований щорічний журнал «Проблеми історії Голокосту: українськи вимір»; збірку «Уроки Голокосту в творчих роботах вчителів – учасників освітніх програм Інституту  «Ткума», у якій представлені творчі роботи фіналістів та переможців Міжнародного конкурсу «Уроки війни та голокосту – уроки толерантності»; навчальний посібник «Розслідування Голокосту від куль» (друге видання), у фокусі якого  масові розстріли євреїв на теренах Литви, Білорусі, Польщі, України, Молдови, що здійснювалися нацистами та їхніми посібниками з числа місцевого населення, крізь свідчення очевидців трагедії та багато літератури на різну тематику (понад 30 екземплярів).

Колектив наукової бібліотеки ім. М. Максимовича висловлює щиросердну вдячність Наталії Михайлівні за вияв благочинності.

Подаровані видання стануть цінним поповненням фондів нашої бібліотеки. Тож просимо наших шановних користувачів до ознайомлення з ними.

photo 2024 07 23 12 35 39    photo 2024 07 23 14 35 28

Перегляди: 16

ScopusWOSSDESPLzbMATHWARSEBEIEASPBDJTeamIOPScienceJstoreOECDWileySTATISTAICUINCOSIUSIAZ

Наша адреса: 18031, м. Черкаси, вул. Університетська, 22

Телефон: (0472) 35-52-29, (0472) 37-30-92

Електронна пошта: biblioteka.cnu@gmail.com, biblioteka.cnu@ukr.net, biblioteka@cdu.edu.ua