Електронні адреси бібліотеки: gmail biblioteka.cnu@gmail.comemail biblioteka.cnu@ukr.netemail 1 biblioteka@cdu.edu.ua      Соціальні мережі бібліотеки: instagram Instagramfacbook Facebooktelegram Telegram

Компоненты, модули, шаблоны и другие Расширения Joomla

Книжкові дарунки від Валерія Герасимчука

Нещодавно наша книгозбірня поповнилась книжковими авторськими дарами від українського поета, прозаїка, драматурга колишнього секретаря  Ради Національної спілки письменників України Валерія Назаровича Герасимчука.

Пропонуємо стислий огляд подарованих видань – «П’єси про великих» до цієї книги увійшли поетичні та прозові драматичні твори про визначних діячів української і світової культури, а також тих представників інших сфер людської діяльності, які залишили глибокий слід в історії. Тут митрополит УГКЦ  Андрей Шептицький, філософ Сократ, два найбільші драматурги світу – Мольєр і Шекспір, винахідник Альфред Нобель, письменники зі світовими іменами – Хемінгуей, Сервантес, Чапек, композитори Бетховен і Паганіні, один із найвизначніших кінорежисерів XX ст. Олександр Довженко. У збірці «Плач скрипок: Поезія. Драматургія. Проза», у  якій вміщено філософську лірику, яскраву драматургічну оповідь про те, як Яворницький допомагав Рєпіну у його роботі над картиною «Запорожці пишуть листа турецькому султану». Варта уваги також книга вибраних творів «Сповідь», складовою якої стали вірші та драми на історичні теми. «Оббиті пелюстки» – книга присвячена погляду  письменника на літературу, його багатолітньому  болючому й гіркому досвіду.

Колектив наукової бібліотеки ім. М. Максимовича висловлює щиросердну вдячність Валерію Назаровичу за книжкові  дарунки та бажає автору нових творчих ужинків.

Подаровані видання стануть цінним поповненням фондів нашої бібліотеки. Тож просимо наших шановних користувачів до ознайомлення з ними.

Перегляди: 32

ScopusWOSSDESPLzbMATHWARSEBEIEASPBDJTeamIOPScienceJstoreOECDWileySTATISTAICUINCOSIUSIAZ

Наша адреса: 18031, м. Черкаси, вул. Університетська, 22

Телефон: (0472) 35-52-29, (0472) 37-30-92

Електронна пошта: biblioteka.cnu@gmail.com, biblioteka.cnu@ukr.net, biblioteka@cdu.edu.ua